A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося друге пленарне засідання двадцять першої сесії Зіньківської міської ради

Дата: 13.10.2022 18:15
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

??? Сьогодні відбулося друге пленарне засідання двадцять першої сесії Зіньківської міської ради.

??На засіданні заслухано інформацію про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації та затверджено акт про непідписання переможцем електронного аукціону протоколу у встановлені строки, який у подальшому буде направлено до організатора електронних торгів.

??Внесено зміни до структури і граничної чисельності утримання приміщень закладів освіти.

?Прийнято рішення про внесення змін до показників бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2022 рік, зокрема виділено кошти на придбання джерел резервного живлення (генераторів) для закладів освіти.

??Депутати утворили комісію з вивчення питання та внесення пропозицій по перейменуванню вулиць Зіньківської територіальної громади, яка в подальшому має внести свої пропозиції до міської ради.

??На сесії прийнято рішення про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельних ділянок сільськогосподарського призначення по шести земельних ділянках.

??У "Різному" розглянуто звернення жителів вул. Сумської м. Зінькова. Начальник Зіньківської філії АТ "Полтаваобленерго" Валерій Масюк проінформував про ситуацію з електропостачанням населених пунктів Зіньківської громади.

??Всі рішення, прийняті на сесії, попередньо погоджені на засіданні постійних комісій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора