A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні захисники та захисниці нашої громади!

Дата: 14.10.2022 06:40
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

??Прийміть щирі вітання з Днем захисників і захисниць України, що увібрав у себе глибинні історичні традиції українців та нерозривно поєднався зі святом Покрови й Днем Українського козацтва.

?Висловлюю щирі слова вдячності за високий професіоналізм, мужність та вагомий особистий внесок у захист рідної землі всім воїнам нашої громади, які нині зі зброєю у руках боронять Україну від російського агресора, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне та щасливе майбутнє. Разом ми – сила, яку не здолати!

Вшановуємо всіх, хто в різні часи боровся за свободу і незалежність Української держави, низько вклоняємося ????світлій пам’яті Героїв-АТО: Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Віталія Кузьменка, Миколи Ряскова; Захисників, що загинули у російсько-українській війні: Юрія Берлізова, Дмитра Бута, Антона Бутенка, Юрія Затворницького, Віталія Карася, Віталія Стаська, Вадима Харченка, Сергія Чирки. Нехай пам’ять та їх імена назавжди закарбуються у серці кожного жителя нашої громади.

Сьогодні ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб вона взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен захисник і захисниця повернулися живими до своїх родин.

??Зичу усім нам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і мирного неба над українською багатостраждальною землею. Нехай наше життя освітлює слава перемог і здобутків, стабільності й процвітання України як сильної та авторитетної європейської держави! Міцності духу, незламної віри та впевненості у кожній дії вам, наші Захисники! Разом до Перемоги??

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора