A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні вчителі, ветерани та працівники освітянської ниви Зіньківської громади!

Дата: 02.10.2022 07:10
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

?Щиро вітаю вас із Днем працівників освіти! 
Нині ми переживаємо нелегкі часи, але ні війна, ні пандемія, ні інші виклики сьогодення не можуть стати на перешкоді інтелектуального та духовного розвитку. Незважаючи на повномасштабну війну росії проти України, тривожні новини, звуки сирен – освітній процес у нашій громаді триває. Ви сумлінно продовжуєте виконувати свій професійний обов'язок - виховувати та навчати юнь пізнавати нове, передаєте пам'ять поколінь.
?‍?З теплом і любов'ю сьогодні кожен пригадує своїх вчителів, які запалили в наших серцях і душах іскорку знань, були наставниками та порадниками.
?Шановні освітяни, прийміть слова вдячності за подвижницьку працю, невтомний творчий пошук, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність, терпіння, наполегливість і високий професіоналізм.
Будьте завжди горді за трудові звершення та благородні справи своїх вихованців. Адже нині саме вони достойно і гідно захищають нашу рідну Україну на фронтах війни з лютим агресором.
З нагоди дня працівників освіти, зичу вам міцного здоров'я, творчого натхнення, оптимізму, допитливих та вдячних учнів. Перспективного майбуття, креативних ідей, невичерпних сил та самореалізації! Нехай щедрою на сходи буде освітянська нива, прихильною до вас доля, усі починання – результативними, а успіх, віра та любов – постійними супутниками у житті!


З повагою міський голова
Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора