A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі громади!

Дата: 29.09.2022 12:38
Кількість переглядів: 120

Останнім часом все більше занепокоює стан захворюванності на COVID-19. Станом на 2??9?? вересня цього року в нашій громаді 198 осіб проходять лікування від цієї хвороби. З початку тижня занедужало 74 особи.

?Хвороба швидко поширюється через нехтування протиепідемічними вимогами, ганебними випадками приховування хвороби, не внесенням осіб до контактних і безпідставну відмову від вакцинації.

?Вакцинація – єдиний надійний метод зупинити поширення COVID-19 і сформувати колективний імунітет.

У вакцинованих людей інфікування трапляється набагато рідше і хвороба протікає легше, зменшується потреба в реанімації та летальність від захворювання на COVID-19.

Нагадую, що в нашому КНП "Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги" в наявності достатня кількість вакцини, зокрема CoronaVac та Pfizer, тому закликаю мешканців нашої громади, а також внутрішньо переміщених осіб вакцинуватися.

Сподіваюся на ваше розуміння епідеміологічної ситуації, що розгортається навколо. Я закликаю вас бути відповідальними громадянами нашої країни та громади: подумати про дітей і літніх батьків, які перебувають у групі ризику, про людей навколо та прийняти усвідомлене важливе рішення – отримати щеплення від коронавірусу.

Бережіть себе і своїх близьких!

Міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора