A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Робоча зустріч із представниками гуманітарної організації INTERSOS та колективом мобільної інтегрованої бригади

Дата: 26.09.2022 15:29
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

У нашій громаді розпочала свою роботу мобільна бригада гуманітарної організації INTERSOS, що впроваджує проєкти всебічної підтримки внутрішньо переміщених сімей та осіб, які постраждали від військової агресії росії в Україні.

?Сьогодні відбулася робоча зустріч керівництва міської ради, КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Зіньківська міська центральна лікарня», начальників відділів культури, спорту та інформаційного забезпечення, освіти та молоді, територіального центру міста, соціального захисту, відділу «Служба у справах дітей та сім’ї» із представниками гуманітарної організації INTERSOS та колективом мобільної інтегрованої бригади.

?Нагадаємо, що 11 серпня цього року міський голова Сергій Максименко підписав Меморандум про співробітництво з Гуманітарною організацією INTERSOS, метою якої є:

?наданнямедичної й психологічної допомоги переселенцям, які проживають на території Зіньківської громади;

?підтримка ВПО, що постраждали від домашнього та гендерно-зумовленого насильства;

?участь та підтримка у наданні послуг захисту для дітей, жінок, літніх людей та людей з особливими потребами із числа ВПО;

?надання матеріальної допомоги шляхом забезпечення непродовольчих товарів та санітарно-гігієнічних засобів для ВПО та вразливих груп населення, що проживають на території громади тощо.

Наближаємо Перемогу разом??

?P.S. INTERSOS (Італія) — це гуманітарна організація на передовій у надзвичайних ситуаціях, яка надає допомогу жертвам збройних конфліктів, стихійних лих та екстремального відчуження з особливою увагою до захисту найбільш вразливих людей.

Команда екстреної допомоги ІNTERSOS перебуває у Львові, Вінниці, Полтаві, Одесі та Дніпрі, де розпочала операцію з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та пітримки місцевих медичних закладів та поблизу місць бойових дій, які знаходяться під високим тиском через наплив переселенців та дефіцит лікарів, ліків та медичних засобів. В Україні ця гуманітарна організація працює з березня цього року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора