A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Валентина Лузанова: найшвидшої Перемоги нашим військовим над лютим звірем

Дата: 22.09.2022 10:05
Кількість переглядів: 350

?Рідне с. Комсомольське (нині – с. Пірки) з гарними, доброзичливими та привітними людьми, які люблять життя, вміють працювати, відпочивати та в піснях прославляти свою любов до рідної землі…, - з трепетом говорить Валентина Лузанова, яка через російське воєнне вторгнення змушена була тікати з Харкова до Зіньківської громади.

У с. Пірки Тарасівського старостинського округу минуло її дитинство та молоді роки. Після закінчення школи, вступила до Харківського технікуму, навчалася в інституті. Працювала спеціалістом із підготовки кадрів промисловості, де познайомилася із сотнями поважних людей та зустріла чимало друзів. Зі слів жінки, робота була цікавою та почесною. За плечима у пані Валентини п’ятдесят років трудового стажу. Нині жінка перебуває на заслуженому відпочинку.

?Саме про таке життя я мріяла: турботливий чоловік, власний дім, діти, онуки, мрії та плани на майбутнє. Та все наше спокійне життя вмить обірвалося 24 лютого цього року немов грім серед чистого, сонячного неба. Дуже-дуже складно передати словами жах, який розпочався у ті дні. На вокзалі люди бігли до автобусів… Поїзди, електрички зупинилися… Вистріли з мінометів і гармат… Війська росіян стояли за кілометр від нашого будинку і стіни від вибухів отримали пошкодження, - розповідає пані Валентина.

Нині Валентина Лузанова мешкає у своєму рідному селі Пірки. Кожного дня ??моніторить жахливі новини зі сльозами на очах.

?Частенько прокидаюся від страшних снів, де літають снаряди, ракети, адже все це пролітало перед моїми очима на Олексіївку, П’ятихатки, Дергачі... Це нелюди, які чинять такі злочини... Горіти їм в пеклі... Щиро зичу нашим військовим найшвидшої Перемоги над лютим звірем! Слава Україні??! – говорить жінка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора