A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання аукціонної комісії

Дата: 09.09.2022 15:50
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

?Відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» та Постанови Кабінету Міністрів України № 432 від 10 травня 2018 року «Про затвердження Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», 7 вересня 2022 року відбулося засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта малої приватизації, що є об’єктом нерухомого майна комунальної власності Зіньківської міської ради, а саме: котельня, загальною площею 71,2 м.кв., розташована за адресою: 38100, Полтавська область, Полтавський район, м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 81б.

?У ході засідання членами аукціонної комісії було визначено умови продажу зазначеного об’єкта малої приватизації, стартову ціну для проведення електронного аукціону та інформаційне повідомлення про проведення аукціону з продажу об'єкта малої приватизації.

?Умови продажу об’єкта малої приватизації та інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону подані аукціонною комісією на розгляд чергової сесії Зіньківської міської ради для затвердження та подальшого оголошення електронного аукціону в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» у відповідності з вимогами діючого законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора