A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Наше місто відзначило свій 418-й День народження…

Дата: 08.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Наше місто відзначило свій 418-й День народження… Цьогоріч цей день був зовсім не схожим на попередні роки: замість святкового концерту, кількаденних розважальних заходів та гучних гулянь, зіньківчани виборюють мир і спокій своїй землі – кожен на своєму фронті кує Перемогу рідній Україні.

?6 вересня відбулися меморіальні заходи.

??З нагоди Дня міста біля комунального закладу «Зіньківський міський будинок культури» було представлено виставку дитячих малюнків ??"Віримо у Перемогу"??, за участю вихованців "Зразкової" студії "Погляд" декоративно-прикладного мистецтва, КЗ "Зіньківська публічна бібліотека імені В.Г. Короленка" та дитячої художньої студії "Da Vinci".

З метою вивчення культурно-історичного минулого нашого міста, Зіньківська міська рада організувала культурно-мистецький квест “Мандрівка у часі”, в якому взяли участь 5 команд. Перемогу здобула команда Євгенії Стрибко, Тетяни Васільєвої та Євгена Сідака. Заступник міського голови Геннадій Хорошун привітав усіх присутніх з Днем міста, нагородив переможців та всіх учасників змагань грамотами та подарунками від міської ради.

??Колективом Зіньківської мистецької школи імені П.К. Батюка було проведено музичну гру-квест «З днем народження, рідне місто!», за участю вихованців школи та їх друзів.

Шановні зіньківчани, попереду на нас чекає чимало свят, які за доброю традицією ми зустрічатимемо гучно та весело… Але сьогодні у нас на всіх одна мрія – мирне небо над головою та найшвидше повернення додому наших захисників і захисниць… Віримо у наші Збройні Сили України! Україна Переможе??????

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора