A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 05.09.2022 09:53
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

?АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» ФІЛІЯ ГАЗОПРОМИСЛОВЕ УПРАВЛІННЯ «ПОЛТАВАГАЗВИДОБУВАННЯ»? планує діяльність, а саме: «Спорудження оціночно-експлуатаційних свердловин № 94 Східно-Полтавського ГКР, № 301 Західно-Солохівського ГКР, № 126, № 127 та № 128 Машівського ГКР, № 108, № 109 та № 110 Розпашнівського ГКР та пошукової свердловини № 100 Бакейського блоку Солохівського НГКР на газ і конденсат, підземної споруди. Підключення свердловини до установок підготовки вуглеводневої сировини.

?Згідно з ч. 3 ст. 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» (далі – Закон) Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля оприлюднюються суб’єктом господарювання не пізніше трьох робочих днів з дня їх подання уповноваженому територіальному або центральному органу шляхом опублікування в засобах масової інформації (не менше двох), визначених суб’єктом господарювання, територія розповсюдження яких охоплює адміністративно-територіальні одиниці, які можуть зазнати впливу планової діяльності, а також розміщуються на дошках оголошень органів місцевого самоврядування, або в інших громадських місціях на території, де планується провадити планову діяльність, або оприлюднюються в інший спосіб, що гарантує доведення інформації до відома мешканців відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на території якої планується розміщення об’єкта, чи відповідної територіальної громади, яка може зазначити впливу планової діяльності, та інших зацікавлених осіб.

?Згідно з ч. 5 ст. 4 Закону доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої наданої суб’єктом господарювання документації щодо планованої діяльності забезпечується шляхом їх розміщення у місцях, доступних для громадськості у приміщеннях уповноваженого органу, органу місцевого самоврядування відповідної адміністративно-територіальної одиниці, яка може зазнати впливу планової діяльності.

?Громадськості надається можливість робити копії (фотокопії) та виписки із зазначеної документації, а також можливість ознайомлення із інформацією за місцем розміщення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора