A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Робота робочої групи по легалізації заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 02.09.2022 09:33
Кількість переглядів: 243

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

?В умовах повномасштабної війни одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави, має розуміти, що задекларована праця — це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави.

?З метою проведення інформаційної кампанії “Виходь на світло”, в рамках якої поставлено завдання охопити роз'ясненнями максимальну кількість працівників і роботодавців щодо необхідності офіційного оформлення найманої праці на підприємствах та у фізичних осіб - підприємців, які здійснюють свою господарську діяльність на території Зіньківської громади, 3??1?? серпня 2??0??2??2?? року робочою групою з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення при Зіньківській міській раді проведено рейд. Було обстежено ряд суб'єктів господарювання на території Зіньківської громади щодо стану оформлення трудових відносин з найманими працівниками та рівня заробітної плати.

?В ході рейду проведена інформаційно-роз’яснювальна робота з питань застосування трудового законодавства та запропоновано належним чином дотримуватися чинного законодавства. Під час проведення рейду робочою групою було встановлено факти використання нелегальної праці працівників двома фізичними особами - підприємцями.

?Робочою групою і надалі будуть здійснюватися рейди обстеження суб'єктів господарської діяльності щодо легалізації заробітної плати та “тіньової” зайнятості населення.

??Шановні роботодавці! Не чекайте проведення перевірки. Своєчасно укладайте трудові відносини з найманими працівниками у законодавчо встановленому порядку, виплачуйте і відображайте в звітності реальну зарплату.

??Пам'ятайте, ухилення від сплати податків в усіх проявах, у т.ч. шляхом використання нелегальної найманої праці тягне фінансову, адміністративну та карну відповідальність.

?Економічний фронт виконує одну з основних функцій нашої держави. Якщо в умовах війни бізнес функціонує в рамках законодавства, своєчасно сплачуються податки до бюджету — це підтримує нашу країну в такий важкий час та наближає нас до Перемоги??

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора