Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання дев'ятнадцятої (позачергової) сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 31.08.2022 17:57
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

??Сьогодні відбулося пленарне засідання дев'ятнадцятої (позачергової) сесії міської ради восьмого скликання, у роботі якого взяли участь 18 депутатів із 26.

?Депутати розглянули 2??4?? питання порядку денного, які стосувалися важливих аспектів життєдіяльності мешканців Зіньківської громади.

? Внесли зміни до ряду Програм, зокрема:

?програми розвитку місцевого самоврядування Зіньківської громади на 2022 - 2024 роки;

?програми фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської громади на 2022 - 2025 роки;

?міської цільової програми "Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади на 2022 рік";

? програми розвитку та фінансової підтримки КНП "Зіньківська міська центральна лікарня" Зіньківської міської ради Полтавської області на 2022 - 2024 роки.

??Погоджено проект рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади на лікування та ліквідацію наслідків пожежі.

?Внесено зміни до показників бюджету Зіньківської громади на 2022 рік.

??Затверджено розпорядження міського голови та договори, укладені міським головою; структуру і граничну штатну чисельність закладів загальної середньої освіти Зіньківської громади.

??Своїми рішеннями депутати погодили зміну найменування опорного закладу "Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1" на Зіньківський опорний ліцей № 1 та Зіньківського ліцею імені М.К. Зерова тощо.

??У ході пленарного засідання депутати розглянули низку майнових та земельних питань.

?До виконавчого комітету міської ради надійшов запит від депутатки міської ради Тетяни Друмової, на який заступник міського голови Геннадій Хорошун надав конструктивну відповідь.

? У "Різному" начальник відділу освіти та молоді Світлана Чикало поінформувала присутніх про початок нового навчального року. Зазначила, що цьогоріч для учнів 1, 2, 5 та 11 класів він розпочнеться у змішаному форматі, для решти школярів – у дистанційному. Дошкільні навчальні заклади громади розпочнуть свою роботу з 15 вересня, із дотриманням всіх вимог воєнного часу.

?Перший заступник міського голови Олександр Тесля повідомив про те, що відсьогодні Агентство місцевих доріг Полтавської області розпочало ремонтні роботи дороги по вул. Воздвиженській м. Зінькова. Закликав охочих долучатися до громадського контролю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора