A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги мешканців Зіньківської громади!

Дата: 29.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

??Зараз, у складний час для нашої країни і для кожного її громадянина, працівники МКП «Зіньківський комунгосп» залишилися на своїх робочих місцях і виконують поставлені задачі.

?Ми подаємо воду у ваші оселі, ремонтуємо пориви, ?вивозимо сміття, якого зараз особливо багато.

?У кожного нашого працівника є сім’я, яку треба забезпечувати, а заробітна плата залежить від ваших, шановні мешканці, платежів.

??Якщо хтось вважає, що після завершення війни нарахований борг зникне, то ця думка є помилковою. Платити доведеться і ви повинні це робити зараз. Крім того, ви маєте усвідомити, якщо не платити комунальні послуги, то підприємство просто не зможе функціонувати. Це означає, що зіньківці залишаться без води та потонуть у власному смітті.

??За останній період значно зросла кількість боржників і серед населення, і серед організацій, тому велике прохання до всіх: вчасно платити за комунальні послуги??

?Окрім того, за роз’ясненням Міністерства розвитку громад і територій, власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб, зможуть отримати гарантовану державну підтримку для компенсації витрат за комунальні послуги в розмірі 450 грн за КОЖНУ прийняту особу, тому просимо таких власників прийти в наш абонвідділ для корегування договору з поводження з побутовими відходами.

?Шановні зіньківці, сподіваємося на взаєморозуміння і підтримку!

Адміністрація МКП «Зіньківський комунгосп»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора