A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановна громадо!

Дата: 29.08.2022 11:01
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

??Згідно Указу Президента України №621/2019 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу, 2??9?? серпня встановлено Днем пам’яті захисників України.

Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.

??Згадаймо кожного сина, доньку, брата, чоловіка, побратима, хто став на захист України і віддав найдорожче – своє життя. Пам’ятаймо наших Героїв-АТО: Віталія Кузьменка, Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Миколу Ряскова…

Нині ми переживаємо найбільше випробування у своїй історії. У безкомпромісному протиборстві з рашистською ордою свої життя на вівтар свободи вже поклали тисячі військовослужбовців та добровольців, серед яких жителі нашої громади: Юрій Берлізов, Дмитро Бут, Антон Бутенко, Юрій Затворницький, Віталій Карась, Віталій Стасько, Сергій Чирка. Вони зробили це заради нас, заради наближення нашої Перемоги!

Низький уклін матерям наших Героїв за те, що вони виростили сміливих і мужніх патріотів.

Вічна і світла пам’ять загиблим, слава і честь живим захисникам!

Міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора