A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Воїну...

Дата: 23.08.2022 19:55
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

Ще одна тяжка втрата… 1??4?? серпня цього року у м. Костянтинівка Донецької області помер солдат кулеметного взводу 3-го механізованого батальйону Бут Дмитро Михайлович.

Народився Дмитро Михайлович 9 вересня 1980 року у м. Полтава.

Закінчив Полтавську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №34. Добре навчався, був старанним та наполегливим.

Після закінчення школи вступив до Полтавського фахового коледжу нафти і газу, який закінчив з відзнакою. Далі продовжив навчання в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Працював в управлінні бурових робіт. Згодом Дмитра було призвано до лав Збройних Сил України, де рік він ніс службу. Потім працював за спеціальністю.

??9 березня цього року Дмитро став добровольцем на захист України.

14 червня був поранений у голову, в бою під Сєвєродонецьком.

Деякий час перебував на лікуванні у госпіталях, після чого знову повернувся на передову... Відважний воїн життя віддав, захищаючи рідну землю від російського агресора. Нехай добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, усіх хто знав його, любив та шанував.

Висловлюємо співчуття батькам воїна Тетяні Тихонівні та Михайлу Дмитровичу, дітям Анастасії та Владиславу, сестрі Наталії, всім рідним та близьким покійного. Нехай Всевишній допоможе вам пережити гіркий біль непоправної втрати…

??Вічна пам’ять, щира вдячність та безмежна шана полеглому захиснику…

??Поховання проходитиме у четвер, 2??5?? серпня, у селі Підозірка нашої громади, де народилися та проживають батьки воїна.

Траурний мітинг відбудеться на кладовищі села Підозірка, орієнтовно о 1??2??:3??0??.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора