A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Україна збирає Армію дронів

Дата: 23.08.2022 09:15
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочали проект «Армія дронів»!

Це комплексна програма, що включає в себе системну закупівлю дронів, їхній ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. «Армія дронів» допоможе ЗСУ моніторити лінію фронту – а це близько 2 470 кілометрів та давати ефективну відсіч ворожим атакам. Перекажіть кошти на рахунок Міністерства оборони через UNITED24 – і організатори куплять дрони самі. Або задронатьте свій дрон.

Долучайтеся до збору коштів на порталі UNITED24. Кошти надійдуть на рахунок Міноборони – і військові куплять дрони самі. 

Також, ви можете віддати свій дрон ЗСУ.  Принесіть дрон до відділення Нової пошти. Скажіть, що віддаєте його на потреби ЗСУ «Армія дронів». Працівники направлять дрон за призначенням.

Які дрони будуть купувати?

Дрони куплятимуть для першої, другої та третьої ліній фронту, узгоджуючи закупівлі з військовими. Пріоритет – 200 безпілотних авіаційних комплексів тактичного рівня для повітряної розвідки. Такі пташки можуть літати від 2 до 24 годин, до 160 км, на висоті до 5 км. Вони оснащені декількома камерами з тепловізором, датчиками положення та програмним забезпеченням. Головне – їх важко помітити, а отже важко збити. Ці дрони допоможуть постійно моніторити лінію фронту і виявляти позиції агресора.

Також закуплятимуть простіші дрони. Їх потрібні тисячі. Вони не літають так довго і так далеко, але теж можуть виконувати важливі функції.

Кожен дрон рятує життя і наближає перемогу України.

Які дрони ви можете задронатити?

Бажані параментри для квадрокоптеру:

Батарея не менше 5000 мА•год, дальність польоту від 1 км, камера з кількістю мегапікселів не менше 20 Мп, часом зарядки не менше 30 хвилин, параметрами фото не менше 5280х3956, параметрами відео не менше 3840x2160, бажано з джойстіком та пультом управління.

Якщо він буде з тепловізором – це взагалі подарунок.

Ваш дрон може бути новий або ні, головне, щоб він був справним і придатним до використання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора