Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 15.08.2022 11:36
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

??Знову наша громада у жалобі… 1??3?? серпня цього року на війні з російськими окупантами героїчно загинув солдат мінометного взводу мінометної батареї, наш земляк, житель села Першотравневе Зіньківської громади Затворницький Юрій Іванович.

У розквіті сил Юрій покинув земний шлях, його енергії і планам, здавалося б, не було меж, він міг ще дарувати турботу і велику любов своїм близьким і рідним, але біда, як завжди, жорстока і невблаганна…

Народився Юрій Іванович 6 грудня 1983 року. Закінчив місцеву школу. У 2014 році здобув вищу освіту у Національній академії внутрішніх справ. З перших днів російського повномасштабного вторгнення, став на захист України. Мужній воїн боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини… Ціною життя він виборював право нашої нації бути вільною.

Смерть Юрія Затворницького – це болюча й невимовна втрата для всієї Зіньківської громади. Висловлюємо щирі співчуття матері Героя Наталії Петрівні, брату, дружині, всім рідним і близьким. Схиляємо голови у глибокій скорботі та сумуємо разом з родиною Юрія Івановича.

Світла пам’ять тобі, Герою, та вічна слава.

??Прощання із загиблим Героєм Юрієм Затворницьким відбудеться у вівторок, 1??6?? серпня.

Орієнтовно траурна процесія буде рухатися за наступним маршрутом:

1??1??:0??0?? – зустріч Героя у селі Першотравневе "живим коридором" до будинку матері (вул. Гоголя, 32);

1??6??:0??0?? – панахида за загиблим;

1??6??:4??5?? – траурний мітинг та прощання на центральному кладовищі села Першотравневе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора