A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Міський голова Сергій Максименко підписав Меморандум про співробітництво з Гуманітарною організацією INTERSOS

Дата: 12.08.2022 11:12
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

1??1?? серпня відбулася робоча зустріч керівництва Зіньківської міської ради з представниками відокремленого підрозділу INTERSOS – Гуманітарної некомерційної організації в Україні, в ході якої обговорили питання співпраці, зокрема: підсилення заходів щодо надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам та обслуговування вразливих груп населення, що постраждали від російської агресії.

???Як результат, міський голова Сергій Максименко підписав Меморандум про співробітництво з Гуманітарною організацією INTERSOS, метою якого є:

?створення мобільної бригади для медичної й психологічної допомоги переселенцям, які проживають на території Зіньківської громади;

?підтримка ВПО, що постраждали від домашнього та гендерно-зумовленого насильства;

?участь та підтримка у наданні послуг захисту для дітей, жінок, літніх людей та людей з особливими потребами із числа ВПО;

?надання матеріальної допомоги шляхом забезпечення непродовольчих товарів та санітарно-гігієнічних засобів для ВПО та вразливих груп населення, що проживають на території громади тощо.

?Дякуємо міжнародній Гуманітарній організації INTERSOS за підтримку! Зіньківська міська рада завжди готова до співпраці. Наближаємо Перемогу разом??

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора