A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Герої не вмирають... Вічна пам'ять загиблому Герою Сергію Чирці

Дата: 10.08.2022 17:35
Кількість переглядів: 2697

Фото без опису

Ще однієї непоправної втрати зазнала Зіньківська громада… Сьогодні у Бірківському старостинському окрузі ми провели в останню дорогу командира протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 1 десантно-штурмової роти, молодшого сержанта, жителя с. Бірки Чирку Сергія Олександровича.

Життя захисника обірвалося 3?? серпня в результаті мінометного обстрілу росіян поблизу населеного пункту Богородичне Донецької області.

??З квітами, зі слізьми на очах «живим» коридором на колінах Героя зустріли жителі Лютенських Будищ та бірківці на вулицях рідного села, де виріс Герой.

На превеликий жаль, він не встиг створити сім’ї, у нього все було попереду... За наше мирне щасливе майбутнє Серьожа віддав найцінніше, що є у людини – життя. Низький уклін батькам за такого сина…

Незважаючи на свій надзвичайно молодий вік, він мав «золоті» руки та серце, був працьовитим, відповідальним, рішучим та мужнім, завжди готовим прийти на допомогу.

Провести в останню путь Героя прийшли його рідні, друзі, знайомі, однокласники, земляки, побратими та просто небайдужі громадяни.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким загиблого Героя. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі.

????Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну Сергію Чирці, який захищав Батьківщину та кожного з нас??

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора