A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Марина Гриценко: незважаючи на всі виклики та реалії сьогодення, життя продовжується, потрібно вчитися жити далі

Дата: 09.08.2022 13:12
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Наступна історія великої родини Марини Гриценко з м. Золоте Луганської області, яка евакуювалася до Ставківського старостинського округу Зіньківської громади.

?Відчувши жах війни, я не розгубилася, зібрала всіх близьких родичів і ми змушені були залишити все та виїхати «в нікуди». На щастя, наші знайомі, які вже оселилися в с. Ставкове, звісно з допомогою старости Володимира Васильовича Барана, підшукали нам будинок для проживання. Ми великою родиною, в кількості одинадцяти чоловік, заселилися в батьківську хату Бондаренка Михайла Михайловича, яку він нам надав, за що ми йому ніколи не перестанемо дякувати, - розповідає Марина Миколаївна.

У мирному житті Марина працювала ?головним бухгалтером, її чоловік Олександр – ?на шахті «Золоте», діти навчалися: донька Ліза – ?учениця восьмого класу, син Кирило – ?студент Харківської державної зооветеринарної академії.

До повномасштабного російського воєнного вторгнення родина мала мрію – якнайшвидше закінчити ремонт у квартирі, але війна все зруйнувала… Нині їхнє житло пошкоджене.

?Незважаючи на всі виклики та реалії сьогодення, життя продовжується, потрібно вчитися жити далі. Ми із задоволенням беремо участь у громадських роботах Ставківського старостату: чоловіки допомагають виконувати ???чоловічу роботу, а ми, жінки, приєдналися до місцевих жителів та допомагаємо ???ліпити вареники для переселенців та захисників України. Та як би добре нам не було тут, у затишному Ставковому, ми з нетерпінням чекаємо Перемоги та якнайшвидшого повернення додому. ?Наша родина щиро вдячна Володимиру Васильовичу Барану за небайдужість, щирість та допомогу у всьому, за добре та чуйне серце. Здоров’я всім та мирного неба. Україна понад усе??, - говорить пані Марина.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора