A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 04.08.2022 18:18
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

?Сьогодні у Зіньківському ліцеї імені М. К. Зерова відбулася зустріч міського голови Сергія Максименка, заступника міського голови Альони Кришталь, начальника відділу освіти та молоді Світлани Чикало з трудовим колективом та батьківським комітетом цього навчального закладу.

Міський голова проінформував присутніх про прийняті 3 серпня цього року рішення міської ради та її виконавчого комітету щодо фінансування та організації робіт по відновленню покрівлі над головним корпусом ліцею. Зазначив, що депутати міської ради, члени виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення про виділення 4 млн 852 тис. грн. з міського бюджету на проведення капітального ремонту.

?Висловив вдячність народному депутату України Олегу Кулінічу, керівництву обласної та районної військових адміністрацій за готовність долучитися до співфінансування ремонту з резервного фонду області та власних коштів.

Сергій Максименко подякував також батькам, освітянам, підприємцям за оперативність, співпрацю та згуртованість у ліквідації наслідків стихії.

???Коригована проектно-кошторисна документація "Капітальний ремонт покрівлі будівлі Зіньківського ліцею імені М. К. Зерова Зіньківської міської ради Полтавської області. Коригування (на ремонтні роботи з усунення наслідків стихії, визнаної, як надзвичайна ситуація об’єктового рівня)" на сьогодні подана на проходження експертизи, по завершенню якої буде розпочато ремонтні роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора