A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 04.08.2022 13:33
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Вчергове нашу громаду сколихнула страшна звістка – 3?? серпня цього року, в результаті мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Богородичне Донецької області загинув командир протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 1 десантно-штурмової роти, молодший сержант, житель с. Бірки Чирка Сергій Олександрович.

Народився Сергій 1??3?? червня 2??0??0??2?? року в родині Олександра Сергійовича та Оксани Володимирівни Чирок. Закінчив 11 класів Бірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. І.А.Цюпи. Навчався у професійному аграрному ліцеї с.Веприк Гадяцького району .

У 2020 році пішов служити до лав Збройних Сил України за контрактом.

Педагоги та друзі характеризують його як доброзичливого, щирого, врівноваженого та коректного юнака. Пригадують, що улюбленими предметами Сергія були фізична культура та трудове навчання. Хлопець мав чимало друзів. Дуже любив собак, навіть, коли був у відпустці, привіз додому із фронту маленьке врятоване цуценя.

На превеликий жаль, у розквіті сил обірвалося зовсім молоде життя… Сергію назавжди залишиться 2??0??

Нехай добрий, світлий спомин про захисника України закарбується у пам’яті рідних, друзів, односельців, усіх, хто знав його, поважав та любив. Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя у цвіту української нації. Ніколи не пробачимо та не забудемо смерть кожного нашого захисника.

Висловлюємо найщиріші співчуття батькам нашого Захисника Оксані Володимирівні та Олександру Сергійовичу, сестрам Анні та Олександрі, всім рідним і близьким. Нехай Всевишній допоможе пережити важкий біль непоправної втрати… Подвиг Сергія назавжди залишиться у наших серцях! Герої не вмирають… Вони покидають поле бою на землі і ангелами світла оберігають рідну Батьківщину та свій народ з небес…

????Вічна світла пам’ять і слава українському воїну Сергію Чирці, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Спочивай з Богом, Герою!..

Про день, час і місце прощання із Сергієм Чиркою буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора