A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 28.07.2022 18:00
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

??Триває 1??5??5?? доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню...

?? Сьогодні у Зіньківській громаді пройшли заходи по відзначенню Дня Української Державності. ??У місті та по старостинських округах громади віддали данину пам'яті, вшанували пам'ять та поклали квіти до пам'ятників воїнів учасників-АТО та земляків, що загинули в жорсткій російсько-українській війні. Вічна та світла пам'ять загиблим Героям??

????Працівники відділу благоустрою міської ради продовжують ліквідовувати наслідки негоди, що сталася 2??0?? липня: спилюють аварійні дерева, вивозять сміття та гілля, впорядковують територію міста тощо.

? Сьогодні міська рада отримала чергову гуманітарну допомогу, видача якої розпочнеться з наступного понеділка. Про місце, дату та час буде повідомлено додатково.

? Упродовж ночі й дня по всій Полтавській області тричі була оголошена"Повітряна тривога".

?Станом на 1??8??:0??0?? год. ситуація у Зіньківській громаді стабільна та контрольована???

?На сьогодні в громаді зареєстровано 2??9??5??9?? внутрішньо переміщених осіб, 1??3??2??2?? громадяни повернулося на попереднє місце проживання.

???Шановні громадяни! Відповідно до розпорядження начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, з 2??8?? липня скорочується час комендантської години, він триватиме з 2??3??:0??0?? до 0??5??:0??0??. Нагадуємо, що в цей час ЗАБОРОНЕНО з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах тощо! Пересування у цей час дозволено лише по перепустках, виданих міськвиконкомом та комендантом Полтавської області???

?Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

??Посилання на офіційний телеграм-канал Зіньківської громади: https://t.me/+DGhN4sD_m5I1N2My.

Наближаємо Перемогу разом??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора