A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пишаємося Героєм-земляком Сергієм Олексійовичем Міщенком!

Дата: 28.07.2022 16:59
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

??Сьогодні, у День Української Державності, Президент України Володимир Зеленський за визначні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу, вірність військовій присязі нагородив відзнакою Президента України "Хрест бойових заслуг" головного сержанта - командира відділення взводу протитанкових ракетних комплексів 45 окремої артилерійської бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України, нашого земляка Сергія Міщенка.

Сергій Олексійович народився 21 травня 1974 року у м. Зіньків. Закінчив Проценківську середню школу, з 1991 по 1993 роки проходив службу у Національній гвардії України у Кривому Розі.

За освітою Сергій Міщенко – юрист. Після служби в лавах армії деякий час працював у Опішнянському підрозділі міліції.

Займався підприємницькою діяльністю та будівництвом, мав власну бригаду будівельників.

?Цілеспрямований, мужній та мудрий, Людина слова й діла, толерантний і відкритий, завжди готовий прийти на допомогу. Вся наша родина пишається Серьожею та його досягненнями, – так про свого племінника говорить Людмила Федорівна Мороз.

З дитинства Сергій мріяв стати військовим, адже його батько був прикордонником, а дідусь – «противотанкістом». Тож з перших днів російського воєнного вторгнення не вагаючись чоловік став на захист неньки-України, продовживши справу діда.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Сергія Олексійовича було нагороджено орденами «За мужність» ІІІ та ІІ ступенів.

?Сергій Олексійович – щасливий тато шести дітей та люблячий чоловік дружини Наталії, які чекають його найшвидшого повернення додому з довгожданою Перемогою.

?Щиро вітаємо нашого Героя із черговою нагородою! Зіньківська громада пишається Вашою мужністю та подвигами! Щиро бажаємо нашому захиснику міцного здоров’я, витривалості і сил, мирного неба та Перемоги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора