A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Найщиріші вітання з Днем народження!

Дата: 20.07.2022 08:52
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

?Сьогодні свій День народження відзначає голова Зіньківської територіальної громади, мудрий, досвідчений, авторитетний, наполегливий і самовідданий управлінець, Людина з високим професіоналізмом і компетентністю, принциповістю, відповідальністю та активною громадською позицією Сергій Миколайович Максименко.

?Колектив Зіньківської міської ради, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, президія ради ветеранів міської ради щиро вітають Вас, вельмишановний Сергію Миколайовичу, з особистим святом!

??Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя і добра, родинного благополуччя, мирного неба над головою, нових професійних висот та перемог, здійснення усіх життєвих планів і сподівань, довгожданої Перемоги!

Нехай і надалі Ваша наполеглива праця буде плідною та змістовною, розпочаті справи приносять вагомі внески у розвиток нашої громади, а успіхи йдуть поряд із особистим щастям. Хай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, а у серці – тепло від людської вдячності! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора