A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 19.07.2022 16:11
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

Зіньківська громада втратила ще одного Захисника, який боронив рідну країну до останнього подиху…

У перший день війни, 2??4?? лютого цього року, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка Волноваського району Донецької області, внаслідок вогневого ураження (пострілу з танка) та отримання несумісних із життям травм загинув старший водій-оператор батареї протитанкових керованих ракет артилерійського дивізіону, старший солдат, наш земляк Бутенко Антон Петрович, 1??9??9??0?? року народження.

Антон Петрович проходив службу в Збройних Силах України та з 2014 року брав участь в антитерористичній операції. Мужній воїн віддав своє життя за рідну державу.

Немає таких слів, які б зараз могли втішити родину, друзів та знайомих Героя. Схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття матері Надії Миколаївні, батьку Петру Федосійовичу, дружині Вікторії Ігорівні, сестрі Олесі Петрівні, сину Артему, всім рідним і близьким загиблого.

??Нехай в мирі спочиває душа Героя, а пам’ять про нього буде вічною...

?Вічна пам’ять та слава Герою, який захищав рідну Україну і кожного з нас!

На превеликий жаль, попрощатися із Героєм зіньківчани не зможуть, так як у ході бойового зіткнення евакуація тіла загиблого була неможливою...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора