A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 15.07.2022 12:40
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

І знову біль, і знову сум, і знову втрата… Нещадний російський окупант забирає життя кращих синів України – наших мужніх захисників, чоловіків, синів, батьків та рідних людей…

Гіркий смуток війни чорним крилом вчергове огорнув нашу громаду – 1??3?? липня цього року, під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій, в результаті артилерійського обстрілу РСЗВ поблизу н.п. Сіверськ Бахмутського району Донецької області, отримавши поранення несумісні з життям, загинув стрілець-санітар 1 відділення десантно-штурмової роти, солдат, наш земляк, житель села Ставкове, воїн – Юмашев Віталій Юрійович.

Народився Віталій Юмашев 2??7?? жовтня 1??9??8??4?? року у с. Кирило-Ганнівка в багатодітній родині. Закінчив Кирило-Ганнівську загальноосвітню школу, працював на підприємствах у с. Кирило-Ганнівка та Ставкове. Проходив службу у лавах армії та брав участь в антитерористичній операції. З перших днів російського повномасштабного вторгнення, став на захист України. Він любив Україну і хотів бачити її вільною та незалежною. До останнього подиху Віталій Юрійович захищав рідну землю від російського вторгнення, мужньо відстоював її незалежність та свободу. Прикро і боляче, що такі сильні і мужні Герої гинуть у розквіті сил. У загиблого Героя залишились мама, дружина, донька та син, брат і сестра.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним і близьким, друзям, усім, хто знав Захисника. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти в серці рідних болючу рану втрати, адже загибель найріднішої людини – велике випробування.

?????????????Світлий і добрий спомин про Захисника назавжди залишиться у наших серцях! Вічна Слава Герою!

Про день, час і місце прощання із Віталієм Юмашевим буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора