A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Анастасія Легка: з любов’ю до обраної справи

Дата: 12.07.2022 14:06
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Анастасія Легка родом із Херсонської області. Закінчила Харківський виш, здобувши професію фармацевта, про яку мріяла навчаюсь ще в шостому класі. Харків став надзвичайно рідним для дівчини, тож це місто вона називає «другим домом»?????.

????Де Ви працювали до війни? Чим займалися?

????Працювала в аптеці, але паралельно ще займалася шугарингом. Люблю допомагати людям: в аптеці – лікувала, а в сфері краси – дарувала гладкість і впевненність.

На жаль, жорстока, зла й непрохана війна внесла корективи в життя Анастасії, тож разом із чоловіком вони змушені були евакуюватися з окупованого міста.

????Перший день війни застав нас зненацька, напевно у всіх так було, адже було страшно, ніхто не знав, що чекати і як все буде. Ми з чоловіком жили на Салтівці, район про який з новин вже знають всі. З першого дня ми «ночували» і взагалі більшість часу знаходилися в метро, бо там було безпечно. На четвертий день я з колегою домовилась вийти на зміну в аптеку, тому що бачила, що в інших районах безкінечні черги до аптек. На свій страх і ризик ми відкрили аптеку, але змогли пропрацювати лише півдня – потім почався сильний обстріл місцевості, де ми працювали. Більше вийти на робоче місце ми не змогли…, - розповідає дівчина.

????Коли було прийнято рішення «тікати»? Чому саме до Зінькова?

????З кожним днем обстріли не вщухали і через два тижні ми прийняли рішення виїжджати, відразу знали куди – в Зіньків, тут живуть батьки чоловіка. Було страшно, бо не знаєш, що тебе чекає в дорозі, але дякуючи волонтерам, ми змогли безпечно дістатися до Полтави.

????Розкажіть, будь ласка, про знайомство із нашим містом? Чи бували тут раніше?

????Раніше бувала – приїжджали по можливості до батьків. Але повноцінне знайомство відбулось після 24 лютого. Зіньків мені подобається, тут дуже комфортно. Місто живе, поступово розвивається, і я впевнена далі буде тільки краще.

????До Зінькова Ви переїхали вдвох із чоловіком, чи зі всією своєю родиною?

????На жаль, близьких родичів розкидало по всій Україні. До Зінькова приїхала лише з чоловіком. У нього робота дозволяє працювати дистанційно, що дуже вдало у теперішніх умовах.

Трішки оговтавшись від усього пережитого, Анастасія Легка зібралася думками і вирішила продовжити займай матися улюбленою справою у Зінькові.

????За схвальними відгуками у мережі-Інтернет можна стверджувати, що роботу у нас Ви знайшли відразу?

????Перший час – це була адаптація, трохи шоковий стан. Але з часом, прийшовши в себе, зрозуміла, що сидячи вдома користі не принесу, тож вирішила відновлювати роботу у сфері краси.

Анастасія Легка нині працює у місцевому салоні краси «PEOPLE», тішиться, що потрапила саме сюди.

????Як Вас прийняв колектив салону?

????Я задоволена тим, що потрапила саме в цей салон. Це такий дівочий рай, де зібрані майстри своєї справи. Мені тут дуже комфортно, адже у мене тут нова майстерня гладкості.

????Назвіть головне правило майстра шугарингу.

????Головне правило – не нашкодь. Це стосується кожного руху та кожного слова.

????Скажіть, будь ласка, яким Ви бачите своє майбутнє?

????????Світле майбутнє у вільній і сильній Україні, яку ми обов’язково відбудуємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора