Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 04.07.2022 17:37
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Знову Зіньківську громаду сколихнула страшна звістка – 3??0?? червня цього року в результаті прямого влучення снаряду російського танку в район зосередження підрозділу в с. Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області загинув воїн Збройних Сил України, водій протитанкових керованих ракет, наш земляк, старший солдат Віталій Миколайович Стасько.

Народився Віталій 7?? травня 1??9??8??8?? року в м. Зіньків. Навчався у Зіньківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №2, яку закінчив у 2005 році.

Професію налагоджувальника технічного обладнання здобув у Полтавському професійно-технічному училищі №10. Працював на підприємствах м. Зінькова.

Восени 2020 року по контракту пішов на службу до Збройних Сил України.

З перших днів російського повномасштабного вторгнення, став на захист України.

Йому було лише 3??4??… Мужній воїн боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини… Ціною життя він виборював право українців бути вільними та незалежними.

Смерть Віталія – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, біль усієї країни.

Молодий чоловік, син, брат, тато… Справжній патріот, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Немає таких слів, які б зараз могли втішити родину, друзів та знайомих Героя. Схиляємо голови у глибокій скорботі та висловлюємо щирі співчуття матері Ганні Василівні, дружині Лілії Віталіївні, донечці Анастасії, всім рідним і близьким загиблого.

?????Нехай в мирі спочиває душа Героя, а пам’ять про нього буде вічною... Світлий і добрий спомин про Захисника назавжди залишиться у наших серцях! Вічна Слава Герою!

Прощання із Віталієм Стаськом відбудеться у середу, 6?? липня:

????о 9??:3??0?? - панахида біля Свято-Успенського Кафедрального Собору (Біла Альтанка, вул. Соборний Майдан, 1 м. Полтава);

????зустрічаємо Героя в Зінькові "живим коридором" орієнтовно о 1??2??:3??0?? по вул. Івана Петровського, частині вул. Соборності до КЗ "Міський будинок культури", де відбудеться траурний мітинг.

??Поховання Віталія Стаська відбудеться на Солов'янівському кладовищі, траурна хода - від будинку №25 по вул. Баленка, де проживав загиблий Герой.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора