A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні працівники Національної поліції Зіньківської громади, дорогі ветерани!

Дата: 04.07.2022 09:50
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Щиро вітаю вас із Днем Національної поліції України! Пов’язавши своє життя із надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою, ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку.

Сьогодні, коли наша країна потрапила у непростий вимір часу, дякую кожному з вас, шановні працівники поліції, за чесну службу. У неспокійні та напружені дні воєнного сьогодення ви продовжуєте невпинно стежити за правопорядком.

З найкращими побажаннями звертаюся до ветеранів органів внутрішніх справ. Низький уклін матерям, дружинам тих, хто оберігає наш спокій, адже саме ваша підтримка, душевне тепло і повсякденна турбота допомагають витримувати працівникам поліції всі службові негаразди.

Зичу вам, шановні правоохоронці, та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над головою, благополуччя та злагоди. Нехай ваша служба буде безпечною, а в оселях завжди панують гармонія, добробут і сімейний затишок. Наближаємо Перемогу разом ????????

З повагою міський голова

Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора