A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам'ять Герою...

Дата: 30.06.2022 11:15
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Знову сумна звістка… 29 червня у результаті артилерійського обстрілу в с. Білогорівка Луганської області у війні з російськими окупантами, захищаючи свободу та незалежність України, на 50 році життя загинув Сергій Миколайович Окара.

Народився Сергій Миколайович 26 вересня 1972 року у смт Опішня. Закінчив Опішнянську середню школу №1, Охтирський технікум механізації та електрифікації сільського господарства.

Службу в правоохоронних органах Сергій Окара розпочав у Зіньківському відділенні міліції 12 липня 1994 року. Заочно навчався у національній академії внутрішніх справ України, де у 2003 році здобув вищу освіту.

Більшість своєї трудової діяльності пропрацював керівником державної автомобільної інспекції Зіньківського відділення міліції, звільнився 6 листопада 2015 року.

Його знали як справжнього воїна та поважали як добру людину із незламним характером. У 2015 році Сергій Окара брав участь в антитерористичній операції, був учасником бойових дій.

На жаль, нещадна жорстока смерть у цій проклятій війні забрала у нас відважного воїна, у дружини – люблячого чоловіка, у двох дітей – чудового батька, у батьків – люблячого сина…

Немає таких слів, які могли б втішити родину Сергія. Кажуть, розділений біль наполовину менший. Зіньківська громада з пекучим щемом у серці поділяє горе родини, друзів та близьких Героя. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Захисника, гідного сина незламного народу.

Герої не вмирають! Світла, вічна пам’ять полеглому бійцю! Вдячність і безмірна шана його подвигу!

Про церемонію прощання з Сергієм Окарою буде повідомлено додатково. Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора