A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Дата: 27.06.2022 14:04
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

На жаль, не всім жителям та гостям нашої громади відомий цей вислів. Усі ми хочемо, щоб вулиці, парки, ліси, береги були чистими та впорядкованими, але не варто сподіватися на когось. Слід розпочати з самого себе, адже від кожного з нас залежить чистота, порядок та краса міста чи села.

Гори сміття, рештки їжі, пляшки – така картина, мабуть, навряд чи когось приємно вразить, щоб залишитись тут всією родиною на відпочинок.

????Так, минулого тижня працівники відділу благоустрою міської ради прибрали сміття та впорядкували зону відпочинку ГО «Ветерани АТО Зіньківщини», аби всі охочі мали змогу з користю відпочити та помилуватися красою природи, а не сміття.

??Шановні мешканці та гості Зіньківської громади! Наполегливо просимо дотримуватись правил благоустрою! Поважайте працю людей, які прибирають, турбуйтесь про естетичний вигляд нашої громади, у якій проживаєте чи приїхали відпочити. Залишайте сміття на відповідних сміттєвих майданчиках, а в разі наповнення контейнерів – охайно, в пакетах чи мішках, покладіть поруч. Залишайте після себе зону відпочинку в такому стані, щоб наступного разу хотілося повернутися саме сюди????????

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора