A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна світла пам’ять і пошана кожному, хто залишив своє життя в тій далекій війні, а також тим, хто поліг та став жертвою війни проти російської агресії!

Дата: 22.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Шановна громадо!

2??2?? червня ми згадуємо усіх загиблих, замучених у фашистській неволі - усіх, хто ціною власного життя виконував обов'язок перед країною та виборов мир для нашого народу. 

Цьогоріч ця дата сприймається ще більше болісно і трагічно, оскільки знову Україна у вогні, а українці знову боронять свою країну від ворогів, відстоюючи незалежність, мир і право на життя.

????????Сьогодні біля Меморіалу Вічної Слави, керівництво громади, ветерани та громадськість зібралися для того, аби вшанувати хвилиною мовчання світлу пам'ять всіх тих, чиє життя було покалічено і зруйновано у кривавій війні та покласти живі квіти до підніжжя Меморіалу та пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО/ООС.

?????Вічна світла пам’ять і пошана кожному, хто залишив своє життя в тій далекій війні, а також тим, хто поліг та став жертвою війни проти російської агресії! Честь і слава Героям сьогодення!

?????????????Нехай на нашій благословенній українській землі завжди панує мир, спокій та добро!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора