A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Церемонія нагородження переможців дистанційного дитячого конкурсу мистецтв «З наших домівок – дитинству привіт, свято дитяче об’єднує всіх»

Дата: 14.06.2022 13:01
Кількість переглядів: 139

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Зіньківська міська рада та відділ культури, спорту та інформаційного забезпечення провели дистанційний дитячий конкурс мистецтв ????«З наших домівок – дитинству привіт, свято дитяче об’єднує всіх»????, який тривав з 2??5?? травня по 2?? червня. Участь у конкурсі взяла 9??1?? дитина нашої громади, віком від 5?? до 1??4?? років. До уваги глядачів та журі було представлено 2??5?? конкурсних номерів: ????вокал, ????????хореографія, ????інструментальне мистецтво та ????художнє читання.

????Сьогодні відбулася церемонія нагородження переможців, які були обрані за допомогою «вподобайок» на ??????фейсбук-сторінці КЗ «Зіньківський міський будинок культури».

????????З вітальними словами до дітей звернулися міський голова Сергій Максименко та начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення Людмила Кімлик-Яроха. Вони подякували всім, хто взяв активну участь у конкурсі, зазначили, що кожен із юних обдарувань Зіньківської громади є справжнім переможцем, адже у кожне відео було вкладено частинку дитячої душі, креативність і творчість, всі роботи випромінюють щирі дитячі почуття, прагнення якнайшвидшої Перемоги та заслуговують високих нагород.

Проте переможцями цьогорічного онлайн-конкурсу стали:

????«ГРАН-ПРІ» вибороли учасники №21, вокальний колектив «Веселка» Шилівського сільського клубу (563 «вподобайки»);

І місце – номінація «Вокальне мистецтво» учасник №20, учасниця художньої самодіяльності Тарасівського сільського клубу Єлизавета Ващук (361 «вподобайка»);

ІІ місце – номінація «Хореографічне мистецтво» учасники №22, колектив «Дивосвіт» Кирило-Ганнівського сільського будинку культури (286 «вподобайок»);

ІІІ місце – номінація «Інструментальне мистецтво» учасники №4 «Веселі ложкарі» Бірківського сільського будинку культури (191 «вподобайка»).

????Керівники громади вручили переможцям грамоти, грошові винагороди та приємні подарунки від Зіньківської міської ради. Побажали дітям щасливого безтурботного дитинства, мирного неба над головою, світлих надій та здійснення всіх заповітних мрій.

????Всі учасники конкурсу отримають від міської ради подяки та подарунки, які будуть вручені старостами у старостинських округах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора