A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 13.06.2022 11:39
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

???? Об’єднане відділення хірургічного профілю Зіньківської міської центральної лікарні розраховане на 40 ліжок (20 хірургічних, 10 травматологічних, 10 ЛОР ліжок) , надає висококваліфіковану планову та екстрену (невідкладну) медичну допомогу, має в своєму складі кілька операційних. Працює відділення цілодобово.

???? На сьогодні у відділенні працюють досвідчені хірурги, отоларингологи та ортопед-травматолог.

???? Пацієнтам відділення доступні наступні методи обстеження: лабораторні, рентгенологічні, функціональні методи діагностики, ЕКГ, УЗД, відеогастроскопія, відеоколоноскопія, ректороманоскопія.

???? Основні захворювання, які лікують у відділенні - це гострі (екстрені) та планові патології, які потребують хірургічного втручання; різноманітні ураження та травматичні пошкодження опорно-рухового апарату, травми органів черевної та грудної порожнини, в тому числі з полі травмою; ЛОР-патології: запальні захворювання (гайморит, отит, абсцеси глотки та носу), доброякісні новоутворення ЛОР-органів, викривлення носової перетинки.

???? За допомогою сучасного нового обладнання та завдяки новітнім технологіям,

хірурги Зіньківської лікарні методом лапароскопії успішно виконують операції на різних органах черевної порожнини. Операція проводиться через невеликі отвори (проколи) передньої черевної порожнини, через які в черевну порожнину вводиться камера із освітленням та необхідні для оперативного втручання маніпулятори (інструменти).

???? Лікар бачить збільшене зображення та може провести необхідні процедури. Перевагою такої операції є мінімальні больові відчуття після втручання та швидке повернення до щоденного життя, а також відсутні великі післяопераційні шрами та рубці як при відкритих типах операцій. До того ж процедура абсолютно безболісна ( проводиться під знеболенням).

???? Під час відеогастроскопії хірурги використовують тонкий гнучкий

відеогастроскоп, який має мікро- відео камеру на кінці та джерело світла, за допомогою, якого можна збільшувати і деталізувати зображення, переглядати на моніторі, зберігати і архівувати отриману інформацію (зображення і відео), за рахунок цього підвищується інформативність дослідження і контроль лікування.

???? З вересня цього року заплановано приєднання гінекології до відділення хірургічного профілю. Адже гінекологічні оперативні втручання виконуються зазвичай спільно з хірургами. Завдяки використанню потужностей двох відділень, поєднанню високого професіоналізму лікарів - хірургів та лікарів – гінекологів, операційних бригад та апаратури операції при гінекологічних патологіях виконуються більш якісно, завдаючи пацієнткам якомога менше травм. При цьому лікарями накопичено великий досвід проведення операцій малоінвазивним ендоскопічним способом. Використання новітніх медичних технологій дозволяє у короткі терміни провести обстеження, встановити точний діагноз і обрати найбільш ефективний метод лікування. Використання під час операцій сучасного медичного обладнання та інструментарію, шовного матеріалу дозволяє значно поліпшити косметичний ефект, а також результати лікування.

???? У відділенні хірургії створюються умови для якісного надання стаціонарної медичної допомоги, ефективного лікування та комфортного перебування жінок. Таке об’єднання відділень не погіршить якість надання медичної допомоги ні хірургічним, ні гінекологічним пацієнтам.

???? Лікарі-гінекологи лікують жінок з такими патологіями, як: міома матки, запальні захворювання органів малого тазу, поліпи жіночих статевих органів, порушення менструального циклу, аномальні маткові кровотечі тощо. За допомогою відеогістероскопа лікарі-гінекологи Зіньківської лікарні мають можливість більш точно встановити діагноз, проводити малоінвазивні обстеження та маніпуляції.

???? Умовою для прийому лікарем хірургом, травматологом, отоларингологом чи гінекологом є наявність направлення від сімейного або лікуючого лікаря (крім невідкладних станів, коли в зв’язку із терміновістю, прийом може бути проведений без наявності направлення).

???? Записатись на прийом до лікаря Зіньківської лікарні можна у реєстратурі поліклініки за номером ??: 066-387-05-22, 3-13-32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора