A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна світла пам'ять Катерині Матвіївні Саранчі...

Дата: 06.06.2022 17:22
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Сьогодні Зіньківська громада провела в останню дорогу шановану та поважну людину, активного діяча, першого керівника Державної податкової інспекції по Зіньківському району – Катерину Матвіївну Саранчу, серце якої перестало битися на 87 році.

Катерина Матвіївна народилася 4 березня 1936 року в селі Крисино Богодухівського району Харківської області. З 1944 по 1951 роки навчалася у Крисянській восьмирічній школі, з 1951 по 1954роки – у Харківському фінансово-кредитному технікумі.

Після закінчення технікуму, сповнена енергією та неабияким натхненням юна Катерина була направлена у Великобагачанський районний відділ на посаду інспектора бюджету. У 1955 році переведена на посаду інспектора бюджету Зіньківського райфінвідділу. Працювала також старшим інспектором бюджету та завідувачкою райфінвідділом.

З 1972 по 1977 роки продовжила навчання у Тернопільському фінансово-економічному інституті.

28 червня 1990 року була призначена на посаду начальника Державної податкової інспекції по Зіньківському району, де пропрацювала аж до виходу на заслужений відпочинок 1 серпня 1994 року.

За роки трудової діяльності неодноразово обиралася депутатом міської і районної рад народних депутатів, була членом виконавчого комітету районної ради декількох скликань.

Катерина Матвіївна – перший керівник Державної податкової інспекції по Зіньківському району, людина, яка стояла біля витоків державної податкової служби і чий внесок у її розвиток важко переоцінити. Колеги згадують Катерину Матвіївну як «Матір-наставницю», за якою навіть молоді, без досвіду роботи працівники почували себе впевненими та захищеними.

Проте не тільки багаторічною високопрофесійною працею відома Катерина Матвіївна, вона була людиною прекрасної душі, відкритого і доброго серця, здібний організатор, мудрий висококваліфікований керівник, гарна і дбайлива господиня, Берегиня родинного вогнища, любляча мама, бабуся та прабабуся. Вона любила життя та, незважаючи на свій поважний вік, мала ще багато планів на майбутнє.

Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. На жаль, словами не можливо загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. Сьогодні, у цей важкий час, разом із рідними та близькими Катерини Матвіївни ми низько схиляємо голови у глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а наші молитви та щирі співчуття полегшать родинне горе.

Світлий, добрий спомин про Катерину Матвіївну Саранчу завжди житиме в серцях рідних, близьких та усіх зіньківчан, хто її знав, любив і поважав.

????????Вічна пам’ять та Царство Небесне?????

Міський голова, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, президія ради ветеранів міської ради, ветерани місцевого самоврядування та державної служби Зіньківської громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора