A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 30.05.2022 18:00
Кількість переглядів: 134

????????Триває 9??6?? доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню...

???? Упродовж ночі й дня по всій Полтавській області п’ять разів була оголошена "Повітряна тривога".

???? Сьогодні близько 1??2??:0??0?? поблизу с. Матяші Удовиченківського старостинського округу було знешкоджено два предмети, схожі на мінометні міни (82мм) часів Другої світової війни.

????На базі КНП «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Зіньківської міської ради відбувся безкоштовний прийом внутрішньо переміщених осіб ?????????????? командою медиків міжнародної неурядової організації UK-MED (Велика Британія) спільно з вузькими фахівцями Зіньківської міської центральної лікарні. Упродовж дня було обстежено 2??2?? особи.

????Станом на 3??0?? травня у Зіньківській громаді прийнято та розселено 3??1??0??5?? переселенців. 1??9??8?? власників приватних осель Зіньківської громади безкоштовно надали прихисток для 6??9??3?? внутрішньо переміщених осіб.

????На 1??8??:0??0?? годину ситуація у місті та селах стабільна та контрольована????????????

????????????Шановні громадяни, нагадуємо вам, що завтра, 3??1?? травня, у приміщенні міської ради з 0??9??:0??0?? до 1??5??:0??0?? продовжується видача гуманітарної допомоги від Зіньківської міської ради для внутрішньо переміщених осіб, які не отримали минулого тижня. Із собою необхідно обов’язково мати документ?????, що посвідчує особу, або довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

????????Сьогодні біля приміщення «ПриватБанк» проходив благодійний розпродаж ???? збірки «Борозни життєвого поля» поета-земляка Володимира Прислонського. Всім, хто не встиг придбати збірочку, має змогу це зробити завтра з 0??8??:0??0?? до 1??2??:0??0??. Всі зібрані кошти будуть передані автором у Фонд Збройних Сил України. Підтримаємо наших Захисників разом????????

??Не забувайте про дотримання з 2??2??:0??0?? до 0??5??:0??0?? правил комендантської години та не нехтуйте вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????????Зберігаймо спокій та віримо в Збройні Сили України! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора