A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 27.05.2022 14:48
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

???? Навчальний 2021/2022 рік - це рік викликів та випробувань, рік зміни пріоритетів і цінностей, це ще один рік практичної реалізації основних завдань в умовах реформування освіти. Будемо відверті, нелегкий рік. Спочатку COVID-19 вніс свої корективи…, а потім війна… Але, незважаючи на всі обставини, освітяни нашої громади тримають свій фронт і продовжують гідно виконувати професійні обов'язки.

???? Пріоритетним завданням освітян було і є надання якісних освітніх послуг територіальній громаді, стабільне функціонування освітньої галузі.

???? З 24 лютого Міністерство освіти і науки України рекомендувало зупинити освітній процес у закладах освіти всіх рівнів і змінити для здобувачів освіти терміни весняних канікул.

???? З 14 березня освітній процес на території Зіньківської міської ради відновився у всіх закладах загальної середньої освіти у дистанційній формі. До дистанційного навчання приєдналися усі 2119 здобувачів освіти, включаючи і 143 учні, які виїхали за кордон. Також, до навчання у закладах освіти Зіньківської міської ради була залучена 141 дитина з числа внутрішньо переміщених.

???? Завершення навчальних занять у закладах освіти Зіньківської міської ради планується у терміни з 31.05.2022 по 06.06.2022 року. Документи про здобуття базової та повної загальної середньої освіти будуть вручені випускникам до 30 червня 2022 року.

???? Цьогоріч завершують навчання у закладах освіти Зіньківської міської ради 223 випускників 9-х та 113 випускників 11-х класів. Серед 113 випускників 11-х класів: 3 срібних та 12 золотих медалістів. Серед 223 випускників 9-х класів: 23 учні отримають свідоцтва з відзнакою.

???? Іще одним викликом цього навчального року стала заміна звичного ЗНО на національне мультипредметне тестування, що відбуватиметься в комп’ютерному форматі та включатиме 60 завдань із трьох навчальних предметів: української мови, математики та історії України. Випускники Зіньківської громади старанно готуються до цих випробувань.

???? Переконані, що спільними зусиллями освіта Зіньківщини буде набувати нових барв. Інакше не можна – наше надійне майбутнє народжується в якості сьогоднішньої освіти та у нашій Перемозі!

Відділ освіти та молоді виконавчого комітету міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора