A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Підписано Меморандум про співпрацю з Громадянським партнерством «Гуманітарна ініціатива»

Дата: 20.05.2022 11:11
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

????Учора відбулася робоча зустріч із представниками ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування», які є партнерами структури ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок ООН ЖІНКИ, та діють у межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру.

?????????З метою координації зусиль для оперативного реагування на виклики, зумовлені війною, беручи до уваги соціальну відповідальність перед теперішнім і майбутніми поколіннями щодо забезпечення сталого розвитку, ліквідації наслідків війни, формування стратегій, спрямованих на підвищення рівня соціальної та правової захищеності внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення Зіньківська міська рада, в особі міського голови Сергія Максименка, та громадянське партнерство «Гуманітарна ініціатива», в особі координатори Тетяни Іваніни, підписали Меморандум про співпрацю????

????У подальшому планується створити робочу групу з впровадження гендерно орієнтованого бюджетування та втілення вищезазначеного проєкту на території нашої громади.

????Представники громадської організації безоплатно передали гуманітарну допомогу на суму 10 тис.грн. для потреб вразливих груп населення (у т.ч. з числа внутрішньо переміщених жінок з дітьми), що зареєстровані на території Зіньківської громади.

????Висловлюємо щиру вдячність за надану гуманітарну допомогу у межах реалізації проєкту Farmamundi «Невідкладне втручання для догляду за найбільш вразливими жінками та дітьми, які постраждали від війни в Україні».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора