A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Допомога ООН

Дата: 12.05.2022 10:16
Кількість переглядів: 1328

На зображенні може бути: текст

???? В Полтаві відкрито запис черги на отримання допомоги від ООН.

???? Розмір допомоги становить 2200 грн. на особу на місяць і буде виплачуватись щомісяця із розрахунку на кожного члена зареєстрованого домогосподарства протягом 3 місяців. Тобто домогосподарство з 3 людей буде отримувати 6600 грн. щомісяця протягом 3 місяців.

???? Сума виплати однакова на кожну особу, незалежно від віку учасників та додаткових обтяжуючих обставин такого домогосподарства.

???? По грошову допомогу можуть звернутися особи, громадяни України та особи, що мають посвідку на постійне проживання в Україні, які були вимушені залишити місце проживання після 24.02.2022, через ведення активних бойових дій, та тимчасово проживають на території реалізації програми.

???? Зареєструватися для отримання грошової допомоги можуть лише ВПО, які змінили місце постійного проживання після 24.02.2022.

???? Програма не розповсюджується на ВПО 2014р. Проект передбачає надання грошової допомоги лише тимчасовим мешканцям областей, де реалізується програма.

???? Щоб зареєструватися, дізнайтеся про найближчий до Вас пункт реєстрації на офіційній сторінці БФ «Право на захист» https://www.facebook.com/right2protection/ або за телефоном гарячої лінії УВКБ ОНН 0 800 307 711.

???? Завітайте до такого пункту з документами та пройдіть процедуру реєстрації. Через великий попит на реєстрацію, у більшості пунктів діє черга за записом. Можливості запису в чергу онлайн не передбачено.

???? Які документи треба мати для реєстрації? Для реєстрації необхідно мати: паспорт (свідоцтво про народження для дитини) та ІНН кожного члена домогосподарства, якого ви реєструєте. Люди, які втратили чи пошкодили документи також можуть звернутися по грошову допомогу, можна зареєструватися за будь яким іншим документом, що засвідчує особу (водійське посвідчення, є-документ ДІЯ, пенсійне посвідчення та ін.). Довідка ВПО НЕ Є обов’язковим документом для реєстрації, але наполегливо просимо отримати її найближчим часом.

???? Більше інформації в телеграм-каналі в закріплених повідомленнях (там можна також дізнатися адреси локацій та графік роботи для запису в чергу на отримання допомоги) :https://t.me/IDPhelp


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора