A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося пленарне засідання сесії міської ради

Дата: 02.05.2022 09:30
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

????29 квітня під головуванням очільника громади Сергія Максименка відбулася п’ятнадцята сесія восьмого скликання.

???? В пленарному засіданні разом з міським головою взяли участь 23 депутати.

???? Перед початком сесійного засідання депутати та запрошені вшанували хвилиною мовчання пам'ять нашого земляка Віталія Васильовича Карася, який трагічно загинув в районі виконання бойових завдань, під час оборони Харківщини. Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким.

???? Враховуючи триваюче повномасштабне вторгнення російських агресорів, з метою запобігання загрози життю та здоров'ю депутатського корпусу, членів виконавчого комітету Зіньківської мської ради, забезпеченню протидії несанкціонованому розповсюдженню інформації щодо прийнятих заходів, які організовуються та здійснюються з метою сприяння обороні територіальної громади та України депутати підтримали заборону проведення фото-відео зйомки та аудіо фіксації сесії Зіньківської міської ради, засідань виконавчого комітету Зіньківської міської ради, засідань депутатських комісій та робочих груп.

???? Одноголосно було підтримано рішення щодо затвердження тексту заяви Зіньківського міського голови та депутатів Зіньківської міської ради про засудження збройної агресії, злочинів Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України????????.

???? Депутати внесли зміни до:

???? показників бюджету Зіньківської міської ради на 2022 рік;

???? Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади на 2022 рік»;

???? Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради на 2022-2025 роки;

???? Програми фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки;

???? Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Зіньківської територіальної громади на 2022 рік.

???? Депутатами розглянуто звернення голови ФГ «ОБОЛОНЬ-АГРО» Василя Михайленка про сплату орендної плати до бюджету об’єднаної територіальної громади, обговорені питання щодо створення фонду територіальної оборони Зіньківської громади та затвердження складу наглядової ради. Також депутати затвердили розпорядження міського голови, договори, укладені міським головою в міжсесійний період, вирішили питання комунального майна та розглянули земельні питання.

???? Депутатами були розглянуті депутатські запити та ухвалені відповідні рішення.

????Всі питання, включені до порядку денного, попередньо розглядались профільними постійними комісіями.

Міськвиконком


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора