A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановна громадо!

Дата: 29.04.2022 15:43
Кількість переглядів: 265

На зображенні може бути: квітка, на відкритому повітрі та текст

????Наближаються поминальні дні. За усталеною традицією усі ми будемо віддавати шану померлим рідним і близьким, відвідувати місця їх поховань.

????За останні кілька років чимало мешканців нашої громади відмовилися від штучних квітів на могилах своїх рідних, а почали висаджувати більше живих???????? Проте ще є багато громадян, яким важко відмовитися від звичок, що складалися роками.

????Так, яскрава штучна квітка насправді виглядає гарно, до того ж не потребує ніякого догляду. Проте варто пам’ятати, що пластик розкладається щонайменше 100 років, а при спалюванні цієї «краси» в повітря йде велика кількість шкідливих для здоров’я смертельних речовин.

????Альтернативою пластиковим квітам можуть стати вінки з живих квітів та хвої, квіти, висаджені в ґрунт, газонна трава, сухоцвіти та свічки. Водночас найбільш доречною для померлих є щира поминальна молитва.

??????Закликаємо всіх мешканців та гостей громади бути відповідальними та свідомими! Не використовуйте продукцію із синтетичних полімерів (штучних квітів, вінків, кошиків тощо) на території кладовищ. Замініть їх живими квітами – символом вічного життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора