A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

На засіданні постійних комісій розглянули важливі питання сьогодення

Дата: 28.04.2022 09:15
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

???? 27 квітня відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, комунальної власності, соціально - економічного розвитку, інвестицій та підприємництва, з гуманітарних питань.

Головував на засіданні голова постійної комісії, депутат Зіньківської міської ради Олександр Манько.

???? На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять нашого земляка Віталя Васильовича Карася, який трагічно загинув в районі виконання бойових завдань, під час оборони Харківщини. Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким.

???? Одноголосно було підтримано членами постійних комісій пропозицію внести питання на розгляд сесії Зіньківської міської ради рішення щодо затвердження тексту заяви Зіньківського міського голови та депутатів Зіньківської міської ради про засудження збройної агресії Російської Федерації проти України та підтримку територіальної цілісності і незалежності України.

???? Члени комісій детально обговорили та визнали за необхідне внести на розгляд сесії Зіньківської міської ради зміни до показників бюджету Зіньківської міської ради на 2022 рік, до Програми «Територіальна оборона Зіньківської територіальної громади на 2022 рік», Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради на 2022-2025 роки, Програми фінансової підтримки житлово-комунального господарства Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Зіньківської територіальної громади на 2022 рік.

???? Окрім того, було обговорено питання стосовно комунального майна та затвердження розпорядження міського голови і договорів, укладених міським головою в міжсесійний період.

Міськвиконком


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора