A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 26.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 143

На зображенні може бути: текст

???? Сьогодні вночі та упродовж дня по всій Полтавській області тричі була оголошена"Повітряна тривога".

????Станом на 1??8?? годину ситуація у місті та селах громади контрольована????????????

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 2??6?? квітня прийнято та розселено 3??0??3??7?? переселенців.

????Продовжуємо видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. На сьогодні таку допомогу отримали 2??1??8??1?? переселенець, з них 6??0?? - повторно.

????????????Нагадуємо, що з 2??5?? березня цивільним жителям Полтавщини на період воєнного стану заборонено відвідування лісових масивів.

????????Шановні громадяни, згідно із розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна № 37 від 30 березня 2022 року, враховуючи звернення Нацполіції та рішення Ради оборони області, встановлено заборону на риболовлю не лише на період нересту, а на період воєнного стану взагалі?? Зокрема, заборонено вилов водних біоресурсів шляхом промислового, любительського та спортивного рибальства на усіх водоймах Полтавської області????

????????На території Полтавської області з 2??2??:0??0?? до 0??5??:0??0?? діє комендантська година. У цей час ЗАБОРОНЕНО з’являтися на вулицях та вмикати світло у домівках, установах, підприємствах, організаціях тощо! Дотримуйтесь режиму світломаскування?

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Приділяйте увагу своїм рідним і близьким???? Не піддавайтесь стресові та паніці.

????????Зберігаємо холодний розум, сильний дух, тримаймося і йдемо до Перемоги????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора