A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 25.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 229

На зображенні може бути: текст

????????Триває 6??1?? доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню...

???? Двічі вночі та тричі упродовж дня по всій Полтавській області була оголошена "Повітряна тривога".

????Вечір 24 квітня став важким для нашої області – стався найбільший ракетний обстріл Полтавщини. За інформацією начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, 9 ворожих ракет вдарили по Кременчуцькій теплоелектроцентралі та Кременчуцькому нафтопереробному заводу. Внаслідок обстрілів 1 людина загинула, 7 людей постраждали й мають поранення різного ступеня тяжкості. Також в області є значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах Кременчука через обстріл ТЕЦ немає гарячої води.

????Станом на 1??8??:0??0?? годину ситуація у місті та селах стабільна та контрольована????????????

????Виконавчий комітет міської ради продовжує реєструвати та розселяти людей, які евакуюються. Станом на 2??5?? квітня прийнято та розселено 2??9??7??1?? переселенець.

???? Продовжуємо видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. На сьогодні таку допомогу отримали 2??0??7??3??переселенці.

???????????? Нагадуємо, що в будинку дитячої та юнацької творчості, за ???? адресою: вул. Першотравнева, 3?? м. Зіньків, працює пункт прийому та видачі одягу для переселенців.

?? Не забувайте про дотримання з 2??2??:0??0?? до 0??5??:0??0?? правил комендантської години та не нехтуйте вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????????Зберігаймо спокій та віримо в Збройні Сили України! Ми сильна нація, яка не збирається коритись і ламатись під колесом історії. Разом до Перемоги????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора