Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Великодні фотолокації у Зіньківській громаді

Дата: 23.04.2022 13:35
Кількість переглядів: 140

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

????Тривають останні приготування до найбільшого християнського свята. Цьогорічний Великдень буде до болю інший, ніж зазвичай, — сповнений відчаю і жалю за нашу Неньку, за всіх Героїв, які поклали найдорожче за її Незалежність????????

????????????Щоб подарувати хоч найменшу радість нашим мешканцям, а також людям, яких прихистила Зіньківська громада????, працівники старостатів, закладів освіти та культури, спільно з внутрішньо переміщеними особами, облаштували у своїх населених пунктах Великодні фотолакації, прикрасили патріотичними стрічками та писанками дерева.

?????????????Тож нехай ці витвори мистецтва стануть не лише окрасою громади, а й оберегом для всіх нас, символом життя, символом Перемоги добра над злом! З прийдешнім Великоднем, дорога громадо ????????

На зображенні може бути: 3 людини, дерево та на відкритому повітріНемає опису світлини.На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 9 людей та люди стоятьМожливо, це художній твір 5 людей, дитина, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 7 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора