Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Зінькові «розквітло» Великоднє дерево

Дата: 21.04.2022 16:50
Кількість переглядів: 317

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

???? Вперше в Зінькові напередодні Великодня, у Чистий четвер прикрасили Великоднє дерево сотнями барвистих прикрас: пасхальними яйцями, аплікаціями, сонячними курчатами. Прикраси виготовили діти ???????????????????Зіньківської громади та діти???????????????????, які переїхали з регіонів, де тривають бойові дії.

???? Придивіться, кожна прикраса, то справжній мистецький витвір ????????. А оздоблювали яблуньку працівники освіти разом з працівниками відділу благоустрою громади.

???? Цьогоріч особливо актуальними є патріотичні кольори????????, в яких виконані прикраси. Великоднє дерево стало окрасою Зіньківської громади у ці святкові дні ????.

???? Прикрашати Великоднє дерево для зіньківців обов’язково буде доброю традицією.

???? Великоднє дерево також називають «дерево життя», тому що воно являє собою воскресіння Ісуса. Таке деревце - це весела, святкова, радісна прикраса з класичними символами Великодня.

???? З прийдешнім Великоднем!

На зображенні може бути: на відкритому повітріНа зображенні може бути: на відкритому повітріНемає опису світлини.На зображенні може бути: на відкритому повітріНа зображенні може бути: на відкритому повітрі та дерево


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора