A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Великодні набори для дітей внутрішньо переміщених осіб

Дата: 21.04.2022 12:00
Кількість переглядів: 221

На зображенні може бути: десерт та у приміщенні

????????Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним із найголовніших є Воскресіння Христове, що несе з собою віру, надію і любов.

????На жаль, цього року не всі громадяни зустрінуть Великдень у колі рідних, адже через бойові дії вимушені були залишити свої домівки. Наша громада надала прихисток майже для 2900 внутрішньо переміщених осіб, серед яких 711 дітей????????, осторонь яких не залишилася міська рада. Щоб хоч трішки подарувати святкового настрою, сьогодні у міському будинку культури та старостинських округах громади відбувається видача Великодніх наборів ????????????для дітей внутрішньо переміщених осіб.

????????Щиро вітаємо вас зі святом Чистого Четверга та прийдешнім Великоднем! Зичимо всім вам міцного здоров’я, добра та світла, Божої ласки та благодаті. Хай сповняться Ваші душі надією, вірою та любов’ю, а серця - мужністю. Нехай мрії про найшвидше повернення додому стануть реальністю, а попереду на вас чекає світле майбутнє під мирним Українським небом????????????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора