A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги громадян!

Дата: 19.04.2022 10:19
Кількість переглядів: 152

Немає опису світлини.

????Цього року 2??5?? квітня, 2?? травня та 9?? травня вихідних не буде???????????? Це будуть робочі дні, робота в які оплачується за звичайним тарифом.

????Зазвичай, якщо свято припадає на вихідні, наступний робочий день в Україні повинен бути вихідним, однак під час воєнного стану діють інші правила.

????У Кодексі законів про працю України (КЗпП) зазначено, що українці мають 9?? святкових днів на рік. Серед них – День праці (1?? травня) та День перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні (9?? травня). Є також чотири неробочі дні, що вводяться під час релігійних свят – 2??5?? грудня та 7?? січня на Різдво, один день після неділі на Великдень, та один день після неділі на Трійцю. Так йдеться у статті 73 Кодексу законів про працю України, якщо святковий чи неробочий день збігається з вихідним днем, то цей вихідний переноситься на наступний – після святкового чи неробочого.

????Однак дія статті, що визначає святкові й неробочі дні, призупиняється в умовах воєнного стану????????????Тому цієї весни українці не матимуть додаткових вихідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора