A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

ДВОМІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ У ЗІНЬКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 10.04.2022 11:10
Кількість переглядів: 206

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

????????Ми всі разом несамовито та героїчно чинимо опір ворогам… Хтось на передовій, а хтось в тилу, де кожен має своє завдання. На сьогодні одним із головних завдань нашої громади є благоустрій територій міста та населених пунктів.

????Завзятість, цілеспрямованість, любов та небайдужість до рідного краю знаходять втілення у сумлінній праці її жителів і активному бажанні зробити громаду кращою і ошатнішою! А запорукою успіху і процвітання Зіньківщини є її мешканці - працьовиті та наполегливі.

????????????Відрадно, що з початку оголошення двомісячника благоустрою у Зіньківській громаді, за роботу активно взялися старости старостинських округів, залучаючи колективи старостатів, закладів освіти, сільських клубів та будинків культури. ?????????Тішить той факт, що до прибирання прилеглих прибудинкових територій долучаються й місцеві жителі, кожен із яких хоче якнайкраще впорядкувати свою територію.

????Керівництво міської ради висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь у проведенні заходів із благоустрою, усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення чистоти та порядку старостинських округів.

????????Шановні громадяни! Нагадуємо, що двомісячник благоустрою оголошено до 2??9?? травня. ????????Тож продовжуємо працювати над благоустроєм громади й надалі: ліквідовуємо несанкціоновані сміттєзвалища, впорядковуємо клумби, парки, зелені території, місця масового відпочинку людей, меморіальні комплекси та кладовища, обрізаємо дерева та кущі, ????спилюємо аварійні дерева, впорядковуємо сміттєзвалища тощо.

??Велике прохання рослинні рештки з городів і квітників, сухостій, спиляне гілля тощо НЕ складати обабіч доріг, перетворюючи вулиці на стихійні сміттєзвалища. Будь ласка, вивозьте сміття на сміттєзвалища чи компостуйте його! Поважаймо працю одне одного????

????????Єднаймось друзі! Тільки в єдності бажаний результат????????

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, на відкритому повітрі, дерево та текст «M9 SHOT ON REDMI AI QUAD CAMERA»На зображенні може бути: на відкритому повітріНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та дерево


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора