A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 08.04.2022 18:00
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

4??4?? дні непростого періоду життя як для кожного українця, так і для всіх жителів нашої громади…

???? Сьогодні упродовж дня по всій Полтавській області тричі була оголошена "Повітряна тривога".

????На 1??8?? годину ситуація у місті та селах стабільна та контрольована????????????

????Продовжуємо видачу гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. На сьогодні таку допомогу отримали 1??5??4??4?? переселенці.

????Станом на 8?? квітня прийнято і розселено 1??9??8??2?? переселенці, які евакуювалися до нашої громади.

????????????Працюємо над благоустроєм міста та населених пунктів. Шановні громадяни, не будьте байдужими до чистоти, долучайтесь до двомісячника благоустрою та вчасно прибирайте території біля ваших домівок?????

?????Працівники головного управління ДСНС України у Полтавській області спільно з поліцією здійснюють рейд-перевірки, закликають громадян не провокувати пожежі на відкритій території, нагадують про заборону спалювання сухостою, роз’яснюють про відповідальність для паліїв, розповідають алгоритм дій при виявленні пожежі та вручають тематичні листівки.

??????Прикро усвідомлювати той факт, що деякі жителі нашої громади ігнорують заклики міської влади та рятувальників. Так, днями за фактом підпалу сухої рослинності на двох осіб Тарасівського старостату було складено протоколи та притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (по 1700 грн).

????Якщо ви помітили пожежу або побачили, як хтось намагається підпалити траву – негайно телефонуйте за номером "1??0??1??" чи "1??0??2??".

??Шановні громадяни! Не забувайте про дотримання з 2??1??:0??0?? до 0??6??:0??0?? правил комендантської години та не нехтуйте вимогами світломаскування у темну пору доби.

????Міська рада працює цілодобово (?? тел.: 066-877-45-15).

????Звертаємось до всіх адміністраторів груп соціальних мереж: НЕ поширюйте неправдиву інформацію! Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках органів влади!

????????Зберігаймо спокій, віримо в Збройні Сили України та Перемогу????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора